Professionele inverters

Altijd al van apparaten op wisselstroom gebruik willen maken in uw auto, camper of boot? Dat kan met inverters of ook wel in de volksmond sinus omvormers genoemd. Een inverter maakt het mogelijk om een gelijkspanning (DC) om te zetten naar wisselstroom (AC). Met een inverter en een accu heeft u overal 230VAC tot uw beschikking. Het is alsof u het lichtnet van thuis meeneemt voor onderweg.

Bekijk ons productoverzicht

Uitgebreid programma inverters

Inverters zijn in twee types onder te verdelen, de zogenaamde zuivere sinus (sinus omvormers) en blok sinus (gemodificeerde sinus). Sommige apparatuur functioneert alleen als de inverter een perfecte sinuscurve produceert, een zuivere sinus. Xenteq heeft DC-AC inverters leverbaar in zowel zuivere sinus uitvoering als blok sinus uitvoering en in een diversiteit aan vermogens (wattages). Van eenvoudige power inverters van 150W tot professionele inverters die een paar duizend watt kunnen leveren. Alle inverters zijn uit voorraad leverbaar.

Waarom Xenteq?

  • Voor elke situatie heeft Xenteq de juiste inverter
  • Xenteq levert kwalitatief goede producten
  • Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van een eerlijk advies
  • Xenteq heeft een eigen technische dienst
  • Xenteq is al ruim dertig jaar actief in de accustroomverzorgingstechniek

Bestel de inverters die u nodig heeft

Wij beschikken over een dealernetwerk. Mocht u er niet uitkomen, wij staan vol energie klaar om u verder te helpen! Wilt u onze producten, zoals onze inverters in gaan zetten? Neem dan contact met ons op via mail: info@xenteq.nl of op telefoonnummer 0774662067. Of eventueel kunt u anders ook het contactformulier invullen op deze website.