• vb
    Diodebrug
    Druppelladers
 

Druppelladers voor een optimaal gebruik van uw accu

Optimaal gebruik maken van uw accu? Nooit meer in de kou komen te staan door een accu die niet werkt? Voor het juiste gebruik en de optimale levensduur van een accu is het verstandig om druppelladers te gebruiken. Een druppellader zorgt er voor dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Bekijk ons productoverzicht

De werking van druppelladers

Een druppellader is niet zomaar een lader. De acculaders/druppelladers van Xenteq meten en controleren constant het spanningsniveau van de accu en houden tijdens het laden de laadcurve in de gaten. Zodra de lading geheel en goed is afgerond, stopt de lader met het laden en gaat automatisch over naar druppelladen. Hierdoor kan de accu niet worden overladen. Dit biedt u de garantie dat de accu’s altijd veilig geladen worden.

Waarom druppelladers van Xenteq?

  • Voor iedere toepassing heeft Xenteq de geschikte acculaders/druppelladers
  • Xenteq levert alleen producten van topniveau
  • Onze competente medewerkers voorzien u graag van advies
  • Xenteq zorgt altijd voor de juiste service, ook na uw aankoop
  • Xenteq heeft meer dan dertig jaar ervaring in de accustroomverzorgingstechniek

Druppelladers bestellen?

Wij beschikken over een dealernetwerk. Mocht u er niet uitkomen, wij staan vol energie klaar om u verder te helpen! Wilt u onze producten, zoals onze acculaders/druppelladers in gaan zetten? Neem dan contact met ons op via mail: info@xenteq.nl of op telefoonnummer 0774662067. Of eventueel kunt u anders ook het contactformulier invullen op deze website.