• vb
    Converters
    Converters
 

Wat zijn converters?

Converters (ook wel omvormers genoemd)worden weleens verward met inverters. Het verschil is dat inverters gelijkspanning omzetten in wisselspanning, terwijl de converter/omvormer een bepaalde gelijkspanning verhoogt of verlaagt naar een ander niveau. Zoek niet verder, want wij hebben de converters die u zoekt!

Bekijk ons productoverzicht

Uitgebreid programma Voltage converters

Bezit u een oldtimer en wilt u een ritje maken met behulp van een navigatiesysteem? Met een voltage converter zet u het voltage van de auto, vaak 6V, om in een 12V-aansluiting. Zo zijn er nog veel meer situaties denkbaar waarbij omvormers van pas komen. Van een laag voltage tot een hoge waarde en andersom. Bij Xenteq kunt uw de power converter ook speciaal op een gewenste spanning laten calibreren om de gewenste uitgangsspanningen te hanteren. Tevens zijn deze converters ook verkrijgbaar als laadtconverter, om een accu met een andere spanning dan de systeem spanning te kunnen herladen. 

Waarom bestellen bij Xenteq?

  • Met converters van Xenteq heeft u altijd de juiste spanning
  • Wij hebben vertrouwen in onze eigen producten
  • Xenteq staat voor meer dan dertig jaar ervaring
  • Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag op weg
  • Onze eigen technische dienst verhelpt eventuele defecten snel en vakkundig.

Wilt u een converters bestellen?

Wij beschikken over een dealernetwerk. Mocht u er niet uitkomen, wij staan vol energie klaar om u verder te helpen! Wilt u onze producten, zoals onze converters in gaan zetten? Neem dan contact met ons op via mail: info@xenteq.nl of op telefoonnummer 0774662067. Of eventueel kunt u anders ook het contactformulier invullen op deze website.