• vb
    Acculader
    Acculader
 

Optimaal gebruik maken van uw accu met een Xenteq acculader

Accu’s zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Dit zal alleen nog maar gaan toenemen aangezien steeds meer toepassingen afhankelijk gaan worden van een accu qua energievoorziening. Het gebruiksgemak en de levensduur van de accu is echter voor een zeer groot deel afhankelijk van een juiste acculader. Alleen met een acculader met de juiste laadkarakteristiek en een passende laadstroom kan optimaal geprofiteerd worden van een accu.

Bekijk ons productoverzicht

Uitgebreid programma acculader

De accucapaciteit en de toepassing bepalen het type acculader dat u nodig heeft. Daarom heeft Xenteq heeft een zeer groot assortiment aan kwaliteitsacculaders. Geschikt van recreatief gebruik (camper, caravan, boot) tot industrieel gebruik (machines, brandweervoertuigen, marktwagens etc.) waar ook mogelijk vocht en vervuiling van invloed kunnen zijn. Xenteq is zowel fabrikant als importeur van acculaders. Hierdoor kennen wij onze producten letterlijk van binnen en van buiten. Van deze kennis kunt u als klant alleen maar profiteren.

Xenteq staat garant voor:

  • Al ruim 30 jaar een grote knowhow van mobiele energietechniek
  • Onze medewerkers denken graag met u mee en geven u een eerlijk en deskundig advies
  • Directe en persoonlijke benadering
  • Eigen Technische Dienst met zeer snelle service
  • Eigen ontwikkelingsafdeling
  • Kwalitatieve producten met een lange levensduur

Wilt u een acculader bestellen?

Wij beschikken over een dealernetwerk. Mocht u er niet uitkomen, wij staan vol energie klaar om u verder te helpen! Wilt u onze producten, zoals onze acculaders in gaan zetten? Neem dan contact met ons op via mail: info@xenteq.nl of op telefoonnummer 077-4662067. Andere mogelijkheid is om het contactformulier in te vullen op deze website.