• vb
    Accu bewaker
    Accubewaker
 

Voorkom een lege accu met een accu bewaker

Wilt u ook voorkomen dat u met lege handen staat in de vorm van een lege accu? De accu bewakers van Xenteq helpen je dit te voorkomen. Deze accu bewaker zorgt voor een optimaal gebruik van de accu. Door het juiste gebruik van de accu wordt tevens de levensduur verlengd.

Bekijk ons productoverzicht

Werking accu bewakers

Accu’s die regelmatig te diep ontladen hebben een kortere levensduur. Wanneer accu’s te vaak worden uitgeput zorgt dit ervoor dat de accu eerder stuk zal gaan. Een accu bewaker is de perfecte oplossing voor deze problemen. De accu bewaker schakelt automatisch de stroomtoevoer uit wanneer het spanningsniveau te laag dreigt te worden. Deze toepassing zorgt ervoor dat de accu niet uitgeput wordt. Het voortijdig uitschakelen van de stroomtoevoer heeft een positief effect op de levensduur van de accu. De stroomtoevoer wordt automatische weer opgestart wanneer er weer een bepaald spanningsniveau wordt bereikt.

Waarom kiezen voor accu bewakers van Xenteq?

  • Xenteq accu bewakers zijn van top niveau
  • Vakbekwaam personeel
  • Eigen ontwikkelingsafdeling
  • Eigen technische dienst
  • Al ruim 30 jaar know-how in de energietechniek

Wilt u een accu bewaker bestellen?

Wij beschikken over een dealernetwerk. Mocht u er niet uitkomen, wij staan vol energie klaar om u verder te helpen! Wilt u onze producten, zoals onze accubewaker in gaan zetten? Neem dan contact met ons op via mail: info@xenteq.nl of op telefoonnummer 0774662067. Of eventueel kunt u anders ook het contactformulier invullen op deze website.